top of page

TIL VIRKSOMHEDER 

Føler du sammenholdet og effektiviteten i din virksomhed kunne være bedre? Ønsker du øget forståelse mellem ansatte på tværs af organisationen? Så er teambuilding øvelser lige noget for dig og din virksomhed. Med teambuilding kan din virksomhed maksimere medarbejdernes potentiale og skabe en samlet front, der bedre kan imødekomme og løse dagligdagens små og store udfordringer.

Formålet med teambuilding øvelser er at fremme holdånden i virksomheden og samtidig styrke medarbejdernes engagement i at indfri virksomhedens målsætninger. Samtidig fordrer og styrker teambuilding øvelser relationerne mellem virksomhedens medarbejdere. Det bidrager til, at alle virksomhedens ansatte i sidste ende værner om sammenholdet.


VIRKSOMHEDSPAKKER

VIRKSOMHEDSPAKKEN 


Menupunkter

WORKSHOP  Workshop er et arrangement, hvor en gruppe mennesker mødes for at holde oplæg, diskutere, eksperimentere og udveksle idéer om deres arbejde eller kunst.

På Fuglelund har vi både et større konferencerum til 50/60 personer og vi har et smuk natur som også kan inddrages til jeres workshop.


Vil du have et større workshop er det muligt at gøre det udendørs på vores friluftscene.


skriv eller ring 

TEAMBUILING 


Teambuildings i naturen  -  er mere givtig end hvis den er indendørs.

Naturen i sig selv åbner op for sanserne og nedtoner stress. og det må man sige er ent godt udgangspunkt, når der skal åbnes op for kollegaer eller medarbejdere.

så tag ud i det fri og få styrket samvær og team.


Se under bookinger hvordan du kan skrue et forløb sammen 


WALK AND TALK 


At gå en tur og få opsat en emne er en fantastisk mulighed for at få en god snak i gang. 

Walk and Talk er mere afstressende end at skulle sidde inde på et kontor og tale. 

Når de andre medarbejdere hygger sig med de forskellige ting vi sætter i værk- vil du som leder kunne gå en lille tur med en medarbejder. 


bottom of page